Ga direct naar

2011

JUL/11
Balkonplafonds voor Kolenkitbuurt
NPSP Composieten realiseert esthetische balkonplafonds voor Kolenkitbuurt.

In samenwerking met korth tielens architecten uit Amsterdam en bouwbedrijf De Nijs uit Warmenhuizen heeft NPSP Composieten 36 composiet balkonplafonds van 10m2 gerealiseerd voor woningbouwvereniging Stadgenoot te Amsterdam. LEES MEER
JUN/11
Nieuw Nabasco® product: de Wonderwall
Ex-minister onthult nieuw Nabasco® product: de Wonderwall Modular van Copijn

Gerda Verburg, ex-minster Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit onthulde de nieuwe Copijn Wonderwall® variant Modular System. Deze noviteit is gepresenteerd op de 100% Design Beurs in de Van Nelle Ontwerpfabriek. In samenwerking met NPSP Composieten is deze groene gevel ontwikkeld van het milieu vriendelijke materiaal Nabasco – Nature Based Composites.
 
LEES MEER
MEI/11
Gerda Verburg onthult Nabasco® Low Chair
Gerda Verburg onthult Nabasco® Low Chair van Pastoe tijdens 100% design Rotterdam

Rotterdam 26 mei - Oud-minister van Landbouw Gerda Verburg heeft vandaag bij de opening van de beurs 100% Design in Rotterdam een milieuvriendelijke variant van de Low Chair van Pastoe onthuld. Uniek aan deze duurzame co-creatie is dat de hele waardeketen bestaat uit Nederlandse bedrijven: een initiatief van Gerda Verburg, Vlas van van de Bilt, kennis van NPSP en een ontwerp van Pastoe. Gerda Verburg: NPSP Composieten BV is een van de koplopers van Biobased Economy. Ik hoop dat zij de komende jaren juist in design in staat zullen blijken het peloton grote bedrijven mee te trekken, want Biobased Economy heeft de toekomst.
 
LEES MEER
MEI/11
De Kracht van Vlas
Producten van NPSP composieten versterken tentoonstelling

Producten van NPSP composieten versterken tentoonstelling `de Kracht van Vlas`. Wethouder Van Agteren opent tentoonstelling op QWIC scooter waarbij alle staal is vervangen door biobased composiet materiaal. Kopstukken op de tentoonstelling `de Kracht van Vlas` zijn de neus van de koplopertrein van de NS, de ANWB fietspaddestoel en wasbakken voor Staatsbosbeheer die het Haarlemse bedrijf NPSP composieten hebben geproduceerd. De tentoonstelling laat hiermee duidelijk zien hoe vlas kan worden ingezet in innovatieve, high tech toepassingen. Vandaag is deze tentoonstelling geopend in natuur- en cultuurhistorisch museum TwentseWelle.
LEES MEER
Moezelhavenweg 9 | 1043 AM Amsterdam | The Netherlands | +31 (0)6 5 2345 020 of +31 (0)6 27 17 2994 | info@npsp.nl