Ga direct naar

Biomaterial of the Year 2008

  
DEC/08
NPSP wint Europese Biomaterial of the Year Award

NPSP heeft de derde prijs gewonnen in de Europese Biomaterial of the Year Award. Deze nieuwe innovatieprijs werd op 3 december uitgereikt tijdens het  International Congress on Raw Material Shift & Biomaterials 2008 in Keulen. NPSP ontving de prijs voor het speciaal ontwikkelde materiaal voor sanitair units van de Staatsbosbeheer.

De top-3 van de inzendingen, waaronder die van NPSP, werd door experts uit de branche geselecteerd uit 13 ingezonden materialen. Tijdens het congres werden de winnaars geselecteerd door 200 professionele deelnemers, waaronder BASF, AUDI en het Ministerie van Landbouw.  

De Biomaterial of the Year – Innovation Award is een initiatief van het Nova Institut in Duitsland. Dit onafhankelijk instituut verricht onderzoek naar hernieuwbare grondstoffen. Met deze nieuwe prijs wil de organisator de nog relatief jonge ontwikkelingen op het gebied van biologische materialen onder de aandacht brengen van ingenieurs en besluitvormers in de industrie. De prijs wordt gesponsord door de Duitse machinefabrikant Reifenhäuser.  

Bekijk de sanitair units >
Moezelhavenweg 9 | 1043 AM Amsterdam | The Netherlands | +31 (0)6 5 2345 020 of +31 (0)6 27 17 2994 | info@npsp.nl