Ga direct naar

NPSP Composieten wint Award

  
JAN/11
NPSP composieten wint Prima Ondernemen Award 2010-2011

Onder toeziend oog van Jacqueline Cramer won NPSP Composieten uit Haarlem gisteren de prijsvoor innovatief en duurzaam ondernemen van de Rubber en Kunststof Branche NRK. De prijs werd overhandigd door NRK voorzitter Joan Hanegraaf.

De landelijke jury heeft op basis van haar rapporten de drie prijswinnaars gekozen. De jury bestond uit voorzitter Willem Lageweg (MVO Nederland), Joost Krebbekx (Berenschot), Piet van Staalduinen (Syntens), Yelly Weidenaar (ABN AMRO), Esther-Mirjam Sent (Radboud Universiteit Nijmegen), Harold Gankema (Windesheim) en Kees van Oostenrijk (Transparancy & Breakthrough).

Volgens de Jury staat Gouden Award winnaar NPSP Composieten model voor het in praktijk brengen van 2e orde MVO: winst maken met duurzame producten. MVO zit NPSP Composieten als gegoten. Dat kenmerkt NPSP ook: hoogwaardige toepassing van biohars en natuurvezels. NPSP is de pioniersfase voorbij en zette een heldere managementstructuur neer om verder te kunnen groeien. Actieve samenwerking met keten- en kennispartners en productontwikkeling brachten het bedrijf meerdere toonaangevende opdrachtgevers.

Met het zich steeds vernieuwende productenpallet heeft NPSP een stevige basis voor verdere groei. Samen met solide organisatie en gedurfd ondernemerschap hoopt de jury dat deze prijs de doorbraak naar schaalvergroting bevordert.

De jury is unaniem in haar besluit dat NPSP de winnaar is van de Gouden PRIMA Ondernemen Award. NPSP is een bijzonder voorbeeld van het nieuwe ondernemen!
 
 
Moezelhavenweg 9 | 1043 AM Amsterdam | The Netherlands | +31 (0)6 5 2345 020 of +31 (0)6 27 17 2994 | info@npsp.nl