Ga direct naar

Biobased Electric Scooter in Europarlement

  
SEP/14
Op 4 september 2014 stond NPSP en Van.Eko we met ’s Wereklds meest duurzame scooter in het Europees Parlement.

Noord-Brabant is een krachtige regio, dat is een feit. Niet voor niets is Noord-Brabant uitgeroepen tot European Entrepreneurial Region 2014 voor haar leiderschap en toekomstgerichte strategieën voor ondernemerschap. En kreeg Brabant dit jaar de Financial Times FDI Award voor de regio met de beste buitenlandse investeringsstrategie.

Op 4 september 2014 stond NPSP en Van.Eko we met ’s Werelds meest duurzame scooter in het Europees Parlement. Twee weken lang konden de nieuwe Europarlementariërs onze scooter bewonderen.


Doel was de kracht en belangen van Brabantse ondernemers en bestuurders goed op het Brusselse netvlies te zetten én om te bouwen aan een sterk internationaal netwerk tussen Brabant en Vlaanderen. Daarnaast was er de expositie, 'De kracht van Brabant', waarin onze scooter een prominente rol had. Deze werd geopend door Lambert van Nistelrooij, CDA-Europarlementslid en oud-Brabants gedeputeerde, samen met gedeputeerde Bert Pauli.

"Prachtig om deze complete expositie hier te mogen verwelkomen, in het hart van de Europese democratie", zei Van Nistelrooij. De expositie trekt veel aandacht van buitenlandse politici en medewerkers. "Brabant maakt hier terecht een goede beurt." Gedeputeerde Bert Pauli prees de economische kracht van de provincie. Ondanks de recessie, kent Brabant een economische groei.
Moezelhavenweg 9 | 1043 AM Amsterdam | The Netherlands | +31 (0)6 5 2345 020 of +31 (0)6 27 17 2994 | info@npsp.nl