Ga direct naar

Onderzoek en Advies

Nabasco® Lab

NPSP heeft in de loop der jaren een schat aan kennis vergaard over duurzame composieten. Dagelijks breiden we onze expertise over sterktes, verwerkbaarheid, hechting, milieubelasting en toepasbaarheid nog verder uit. In ons eigen Nabasco® Laboratorium zijn we in staat om de mechanische eigenschappen van nieuwe biobased composieten te bepalen.
Nabasco® Kenniscentrum
Naast eigen onderzoek treedt NPSP frequent op als partner in grote nationale en international onderzoeksprojecten. We bieden expertise op het gebied van ketenanalyse, economische ontwikkelingen en strategische vraagstukken. Ook zijn we goed op de hoogte van de laatste innovaties en kennen we de relevante spelers in binnen- en buitenland. NPSP is ervan overtuigd dat alleen door deze kennis breed te delen, de markt voor duurzame composieten zich verder kan ontwikkelen.  
Onderzoek en Advies
Het Nabasco® Kenniscentrum voert ook onderzoeks- en adviestrajecten uit in opdracht van derden. En we treden regelmatig op als gastspreker. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met de Onderzoek- & Adviesspecialist
Moezelhavenweg 9 | 1043 AM Amsterdam | The Netherlands | +31 (0)6 5 2345 020 of +31 (0)6 27 17 2994 | info@npsp.nl